L'AGLÀ, un projecte d'educació viva a la Garrotxa

Carrer d'Olot, 22, Tortellà, Girona, Espanya
finantzatua 26 / 08 / 2017
Aldi berean finantzatuta!
Jasota
€ 3.940
Minimoa
€ 3.728
Hobezina
€ 4.878
86 Finantzakideak
Jartzen € 13
El nostre més sincer agraïment + ESMENT del teu nom a la web de l'Aglà
El nostre més sincer agraïment + ESMENT del teu nom a la llista d'agraïments de la web de l'Aglà (sempre que hi estiguis d'acord)
> 14 Finantzakideak
Jartzen € 20
Punt de llibre + esment del teu nom a la web de l'Aglà
Punt de llibre elaborat pels nens, nenes i families de l'Aglà + esment del teu nom a la llista d'agraïments de la web de l'Aglà (sempre i quan hi estiguis d'acord)
> 22 Finantzakideak
Jartzen € 40
Quota d'alta de soci + esment del teu nom a la web de l'Aglà
Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + esment del teu nom a la llista d'agraïments de la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 08 Finantzakideak
Jartzen € 50
Invitació a la Festa d'inauguració del NOU espai de l'Aglà
Invitació per a dues persones a la FESTA d'inauguració del nou espai de l'Aglà que es farà al pròxim mes d'octubre del 2017 + Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + invitació GRATUITA a una de les xerrades que oferim durant el curs 2017-18 + esment del teu nom a la llista d'agraïments a la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 17 Finantzakideak
Jartzen € 60
Quota d'alta de soci + invitació a una de les xerrades
Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + invitació GRATUITA a una de les xerrades sobre criança i pedagogia (a escollir) que oferim en el curs 2017-18 + esment del teu nom a la llista d'agraïments a la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 03 Finantzakideak
Jartzen € 80
Invitació a passar un dia lectiu a l'Aglà
Invitació a passar un dia lectiu a l'Aglà acompanyat d'algun familiar i algun membre de l'equip pedagògic + Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + invitació GRATUITA a una de les xerrades del curs 2017-18 + esment del teu nom a la llista d'agraïments a la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 05 Finantzakideak
Jartzen € 250
Mecenes
Invitació per dues persones a SOPAR a la cooperativa CANADENCA d'Olot amb l'equip pedagògic de l'Aglà + invitació per a dues persones a la festa d'inauguració del nou espai de l'Aglà + Quota d'alta de soci anual de l'associació CRIA, amb la qual disposes del 25% de descompte en totes les xerrades i tallers que oferim durant el curs 2017-18 + invitació GRATUITA a una de les xerrades que oferim durant el curs 2017-18 + esment a la llista d'agraïments de la web de l'Aglà (si hi estàs d'acord)
> 02 Finantzakideak

Proiektu honi buruz

L'Aglà, un projecte d'educació viva a la Garrotxa, creix i es trasllada a un nou espai que hem de reformar! Necessitem la vostra aportació!!!
Materiala Minimoa Hobezina
Porta, finestres doble vidre i marcs de fusta
Cal canviar els tancaments de la nau, ja que els actuals estan trencats o no n'hi ha.
€ 300
Planxes de pladur pel doble sostre
Cal aïllar el sostre per a una millora en l'eficiència energètica
€ 850
Maons, ciment,sorra i guix
Per a la construcció de la doble paret de cara nord que cal aïllar tèrmicament.
€ 250
Parquet, sòcol i aïllant
El terra és de ciment rugós i és molt brut . Cal aïllar el terra també.
€ 700
Fustes i tornilleria varia
Per a construir material i estructures variades
€ 250
Pintura
Per a les parets
€ 150
Cables, endolls i tubs (llum i aigua)
Per a la instal•lació de llum i aigua
€ 200
Lavabo i pica
Per instalar un lavabo complet adaptat a les necessitats dels infants
€ 110
Material per a lecto-escriptura
Material estructural per a la lectoescriptura (preferentment de segona mà o autoconstruit)
€ 200
Material de matemàtiques
Material estructurat per a l'aprenentatge de les matemàtiques (preferentment de segona mà o autoconstruit)
€ 250
Espai psicomotricitat
Espatlleres i matalassos i altres
€ 300
Cadires i taules petites
Pel menjador i altres espais (de segona mà o autoconstruits)
€ 80
Sorra i material divers
Pales, cubells, politges, etc...Pel sorral
€ 70
Material no estructurat
material divers per a l'aprenentatge autònom i vivencial i per les diferents propostes (gronxador-niu, construccions, instruments varis, joc simbòlic, etc)
€ 250
Eginkizuna Minimoa Hobezina
Instal•lació aigua i llum
Cal que ho faci algú amb experiència sempre amb la nostra ajuda
€ 100
Instal•lació lavabo i pica
desaigues, i connexions varies...Cal que ho faci algú amb experiència amb la nostra ajuda
€ 100
Aïllament paret nord
Cal que ho faci algú amb experiència amb la nostra ajuda
€ 150
Comissions Goteo i Banc
Comissio del 4% de Goteo i comissió del 0,8% del banc
€ 178
Azpiegitura Minimoa Hobezina
Mobiliari variat
Preferentment de segona mà i/o autoconstruits
€ 200
Estufa de llenya+tubs
Per escalfar l’espai
€ 190
Guztira € 3.728 € 4.878
Nahitaezkoa
Gehigarria

Informazio orokorra

El projecte de l'Aglà necessita créixer i ens hem de moure a un espai més gran i adequat. Ens hem acomiadat del Roure que ens ha vist germinar, i desplegar les primeres fulles amb alegria i amor! Ara estem a Tortellà esperant poder arreglar el NOU ESPAI que se situa a les afores del poble!!
A l'Aglà acompanyem infants de 1 a 6 anys d’una manera respectuosa i des de l’amor. Sempre cuidant que les necessitats bàsiques estiguin cobertes per afavorir el desplegament del potencial interior de cada ser. El projecte va iniciar el setembre del 2015 i ara ens toca fer un canvi d'espai per poder donar-li la continuïtat que es mereix.
L'Aglà forma part de l'associació CRIA, dins la qual també s'ha consolidat un grup de criança i maternitat conscient i es realitzen també xerrades pedagògiques, tallers familiars i altres activitats que giren entorn a una mirada respectuosa de la criança. Volem seguir creixent al costat dels nens i nenes i les famílies que vulguin compartir aquest viatge meravellós!
Hem trobat una nau ideal d'uns 90 m2 al poble de Tortellà, amb uns bons exteriors i molt proper a la natura, però necessita reformes!
Cal fer instal•lació de llum i aigua, arreglar els tancaments, pintar, muntar un doble sostre per a l'aïllament, posar parquet, fer-hi un lavabo complet adaptat a les necessitats dels infants, ...i al jardí construir-hi un sorral i una estructura amb fusta.
Entre les famílies, educadores i altres amics que ens han ofert ajuda hi posarem tota l'energia i l'amor per transformar aquest espai en el nou Aglà, però necessitem una INVERSIÓ ECONÒMICA que ara no podem afrontar sols i per això demanem la vostra aportació!
Com diem aquí....UN AGLÀ FA UN ROURE!!!!!!
Moltes gràcies!!!!

Oinarriko ezaugarriak

L'Aglà necessita CRÉIXER per poder donar cabuda a totes les noves famílies que s'acosten al projecte interessades en una educació respectuosa, no directiva i vivencial per als seus fills i filles.
Tenim un espai molt xulo però que ara cal arreglar perquè tot això sigui possible.
Un espai amb molta llum natural que hem d'aïllar tèrmicament (tancaments, paret i sostre doble), posar terra de parquet, construir un lavabo, posar-hi una bona estufa de llenya...
Cal equipar-lo amb material divers per a cobrir les necessitats dels infants (espai psicomotricitat, joc simbòlic, aprenentatge estructurat, cuina i menjador,...).
L'exterior també cal arreglar-lo i posar-lo ben bonic!
Tot això per aconseguir un espai acollidor, que cobreixi totes les necessitats actuals del projecte d'educació viva de l'Aglà. Així que els infants puguin desenvolupar-se com a sers únics que son, acompanyats d'una manera respectuosa, cuidant la part emocional i acollint totes les necessitats bàsiques amb presència, amor i cura.
Tanmateix, serà la seu de l'associació CRIA, a través de la qual organitzem xerrades pedagògiques, tallers, cursos i altres trobades en família per a compartir i divulgar tota informació pel que fa a la criança respectuosa, el qual creiem bàsic per trobar moments de presència i calma cap als infants i cap a un mateix dins el sistema actual i així anar sembrant llavors pel canvi!

Zerk bultzatzen zaitu eta nori doakio proiektua

La nostra MOTIVACIÓ principal és que entenem els primers anys de vida com a fonamentals per a la construcció de sers emocionalment sans. Ens mou poder acompanyar entenent que tots els sers tenim una necessitat innata d'aprendre a través del moviment, del joc i de les relacions. Per això, creiem en la creació d'espais on s'afavoreix l'autonomia, l’autoregulació i la presa de decisions, entre d’altres, per tal de poder auto construir-nos la pròpia manera de veure i viure al món.
A l'Aglà oferim acompanyament als infants de 1 a 6 anys, a totes les famílies les quals valoren i vibren amb aquesta mirada i es vulguin implicar en l'educació dels seus fills i filles. Entenem l'educació com un flux entre infant, família i escola on la comunicació i l'entesa es clau perquè es donin aquests processos de vida.
Amb tot, aquest projecte vol acollir les necessitats de l'Aglà, l'associació CRIA i espai de criança, que s'extrapolen a pares, mares, avis, tiets, i tot tipus de persones que sentin el compromís social i que vulguin un canvi educatiu per caminar cap a una educació viva i respectuosa amb els ritmes individuals de cada ser.

Crowdfunding-eko kanpainaren helburuak

L'objectiu principal ara és poder arreglar l'espai i adequar-lo per a iniciar el nou curs 2017-2018 de l'Aglà amb totes les famílies implicades i les noves que arriben. Ara comptem amb 5 famílies i al setembre s'incorporen 5 o 6 de noves, amb això és imprescindible disposar d'aquest espai més gran i amb més possibilitats per acompanyar adequadament a tots els infants.
Les obres i reformes en els interiors, com l'aïllament de la paret i del sostre, col•locar finestres i portes, el terra de parquet, la construcció d'un lavabo complet, adquirir el mobiliari i material adequat, i les reformes dels exteriors (construcció d'un sorral, unes estructures de fusta per grimpar, arreglar el safareig...) son algunes de les primeres accions que cal dur a terme per poder començar el nou curs en aquest espai acollidor.
Necessitem del vostre suport i les vostres aportacions per poder CRÉIXER!!
Moltes gràcies

Aurretiko esperientzia eta taldea

Tan l’equip pedagògic com les famílies del projecte de l'Aglà som ben conscients de la necessitat de poder tenir un espai segur i relaxat on cuidar dels infants per tal que puguin desplegar i desenvolupar tot el potencial de vida. Fa un any vam arreglar un espai d'una masia amb tota la voluntat i l'entusiasme, i ara ens trobem que el projecte vol créixer i hem de reformar un espai més gran i adequat a les necessitats del pròxim curs per acollir totes les famílies interessades.
Som persones que ens entreguem amb amor i amb moltes ganes de fer coses! Comptem amb famílies que ens movem per reciclar material, amb bio constructors, pintores, fusters, artistes, ...tots amb molta creativitat i imaginació per fer les tasques d'una manera senzilla i prometedora.

Compromiso social