Festa Major La Barraca de Vilafranca

  • Ubicación Vilafranca del Penedès, Barcelona, España
finantzatua 02 / 09 / 2021
Aldi berean finantzatuta!
Jasota
£ 3,181
Gutxienekoa
£ 1,724
Hobeezina
£ 3,448
130 Aldi bereko finantzakideak

Eman £ 4

La tradicional

Només va als actes estrictament de la Festa Major.
Recomensa: un got de La Barraca.

> 09 Aldi bereko finantzakideak

Eman £ 9

El litúrgic

No es perd cap dels actes al voltant del Sant, oh, patró nostre.
Recompensa: un got de La Barraca i una consumició.

> 36 Aldi bereko finantzakideak

Eman £ 22

El pureta

Te'l trobes a concerts, però ja no aguanta el ritme com fa 15 anys, té una edat.
Recomensa: got de La Barraca i una totebag (nou disseny 2021).

> 48 Aldi bereko finantzakideak

Eman £ 34

La màster

La podràs veure a tot arreu, però sap dormir les hores exactes per aguantar-ho tot.
Recomensa: un got de La Barraca, una samarreta (nou disseny 2021) i col·lecció de postals dels 16 anys de Festa Major Popular.

> 22 Aldi bereko finantzakideak

Eman £ 52

El liat

Té tantes responsabilitats, que no acaba disfrutant de la festa.
Recompensa: got de La Barraca, samarreta, totebag i col·lecció de postals dels 16 anys de Festa Major Popular.

> 02 Aldi bereko finantzakideak

Eman £ 86

La cadàver

7 dies sense dormir passen factura.
Recompensa: dos gots, dues samarretes, dos totebags, col·lecció de 16 postals dels 16 anys de Festa Major Popular i una abraçada de totes i tots els membres de La Barraca!

> 04 Aldi bereko finantzakideak

Proiektu honi buruz

Autogestionem cultura
Beharrak Azpiegitura Gutxienekoa Hobeezina
Mínim programació
Mínim necessari perquè la Barraca pugui muntar la infraestructura per la FM 2021
£ 1,724
Beharrak Eginkizuna Gutxienekoa Hobeezina
Programació idònia
Mínim indispensable perquè la Barraca pugui programar per la FM 2021
£ 1,724
Guztira £ 1,724 £ 3,448
Nahitaezkoa
Gehigarria

Informazio orokorra

Autogestió és cultura!

La Barraca és una organització cultural de l'Esquerra Independentista que vol ser un referent en la projecció cultural crítica i emergent durant la Festa Major de Vilafranca del Penedès. L'objectiu és generar i difondre cultura popular i d'arrel dels Països Catalans de forma totalment autogestionada i vetllant per la construcció d'una societat feminista, independentista i socialista.

És una assemblea autònoma de gestió cultural que treballa per la promoció d'un model autogestionat de cultura popular a Vilafranca del Penedès. El model de cultura popular pel que apostem és crític amb el sistema capitalista heteropatriarcal i amb la cultura de masses.
Totes les membres de l'assemblea formen part de diferents projectes i iniciatives vinculades a l'Esquerra Independentista o del teixit associatiu i representatiu de la vila.

Enguany, amb la situació pandèmica i les restriccions i limitacions que se'n deriven per evitar i prevenir el contagi de la COVID-19, com a projecte autogestionat, sense financiació privada per part d'empreses ni d'institucions públiques, serà molt difícil poder generar espectacles i actes culturals a l'espai públic.

Des de La Barraca apostem per la cultura popular com a eina de transformació social i, per tant, treballem per ser coherents alhora d'organitzar els nostres actes. És per això que intentem assegurar una bona contractació amb totes les condicions i dignitat per les artistes. Al mateix moment, volem que els actes i espectacles siguin representatius i de lliure accés (respectant, però, les mesures de prevenció del PROCICAT), evitant que les condicions econòmiques siguin un impediment en participar del actes i espectacles.

Les limitacions d'espai, d'aforament i de funcionament per la COVID-19 ens dificulten la organització, la gestió i el finançament dels actes d'aquesta Festa Major 2021.

És per això que des de La Barraca de la Festa Major Popular de Vilafranca us animem a col·laborar econòmicament del projecte, perquè tot i les restriccions i limitacions poguem tenir una Festa Major Popular.

Oinarrizko ezaugarriak eta helburuak

  • Ser un espai d'oferta cultural autogestionat 100%
  • Ser un altaveu de cultura popular i d'arrel dels Països Catalans
  • Generar confluències entre diversos estils culturals i musicals
  • Generar xarxa entre els diversos col·lectius de l'Esquerra Independentista de Vilafranca i de la Unitat Popular
  • Re-articular el teixit popular
  • Programar activament activitat cultural i esdevenir referents.
oli-3.jpg la-barraca-2017-bernatalmriall-76.jpg

Zerk bultzatzen zaitu eta zeini zuzenduta dago proiektua

Un any extraordinari, mesures extraordinàries.
Estem vivint una situació que ningú hagués imaginat. Confinament, mesures de distància, mascaretes… I amb totes les limitacions socials que això comporta. Però no ens rendim tan fàcilment. L’any passat, des de La Barraca, i el conjunt de la Festa Major, es va optar per no fer cap acte multitudinari, per tal d’ajudar a que la pandèmia minvés i recuperar una certa normalitat. I un any després, ens veiem en cor de programar, de nou, una Festa Major popular a Vilafranca. Ni de bon tros podrà ser com les edicions anteriors, però de mica en mica ho tornarem a fer.
Però ens trobem amb una dificultat que ens fa ser prudents a l’hora de programar. Com ja se sap, La Barraca és una associació autogestionada, que es nodreix dels ingresos que es recauden de les barres que es fan durant els concerts i actes que s’organitzen (“D’aquesta barra es paga aquesta farra”), però aquest any ens veiem limitades per les mesures de seguretat que ens fan que les barres no siguin la font principal de finançament que ens agradaria. És per aquest motiu, i amb un debat molt profund de fons que hem tingut durant mesos, que ens plantegem obrir a totes vosaltres la nostra font de finançament, a través d’un Goteo. El funcionament és clar i directe: qualsevol persona pot fer una aportació de qualsevol quantitat al nostre projecte, per tal de que nosaltres tinguem més coixí per poder oferir una major gaella cultural durant els dies de Festa Major. Aquest acte no és per fer-nos rics, ni aclaparar una quantitat enorme de diners, només és per poder compensar els ingresos que no tindrem aquest any a través de les barres.

Aquest projecte va dirigit a la Unitat Popular vilafranquina i a la gent organitzada o individual que vetlla per espais culturals de qualitat

la-barraca-2017-bernatalmriall-11.jpg

Aldez aurreko esperientzia eta taldea

Més de 25 anys muntant espais d'oci i cultura de forma autogestionada

la-barraca-2017-bernatalmriall-32.jpg

Giza konpromezua

Objetivos de Desarrollo Sostenible

  • Producción y consumo responsables

    Garantizar modalidades de consumo y producción sostenibles