RECEPTES AMB SENTITS & SENTIMENTS D'AVIS

Imagen de cabecera
Ikusi bideoa
 • Ubicación Igualada, Igualada, Espanya
finantzatua 30 / 08 / 2019
Aldi berean finantzatuta!
Jasota
£ 1,706
Gutxienekoa
£ 1,689
Hobeezina
£ 2,956
14 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman £ 17

  AGRAIMENT EN LA WEB

  EN LA WEB DEL CONSORCI SOCIOSANITARI D'IGUALADA MENCIONAREM LES PERSONES PARTICIPANTS EN EL PROJECTE

  > 06 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman £ 42

  ACTE DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

  PODRAN VENIR A LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

  > 03 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman £ 84

  PRESENTACIÓ DEL LLIBRE + VISITA AL NOSTRE CENTRE PER VEURE EXPOSICIÓ + LLIBRE

  PODRÀN VENIR EL DIA DE LA PRESENTACIÓ OFICIAL DEL LLIBRE I VISITAR EL NOSTRE CENTRE PER VEURE L'EXPOSICIÓ MÉS REGAL DEL LLIBRE.

  > 03 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman £ 169

  ACTE DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE + LLIBRE + ÀPAT PER DOS PERSONES

  PODRÀN VENIR EL DIA DE LA PRESENTACIÓ OFICIAL DEL LLIBRE I VISITAR EL NOSTRE CENTRE PER VEURE L'EXPOSICIÓ MÉS REGAL DEL LLIBRE I INVITACIÓ A UN ÀPAT PER DOS PERSONES AL RESTAULRANT DEL VIUB2 " SET LLUNES " O EL RESTAURANT VIUB " EL BOLET ".

  > 07 Aldi bereko finantzakideak

Proiektu honi buruz

CUINANT AMB EL COR , AMB TRADICIÓ, A FOC LENT LES RECEPTES DELS NOSTRES AVIS QUE AMB AMOR ENS HAN DONAT UN TROSSET D’HISTÒRIA PERSONAL

Beharrak Materiala Gutxienekoa Hobeezina
MAQUETACIÓ I IMPRESSIÓ
MAQUETAR EL LLIBRE I IMPRESSIÓ 500 UNITATS
£ 1,689
MATERIA PRIMA
INGREDIENTS PER PODER REALITZAR LA RECEPTA
£ 422
Beharrak Azpiegitura Gutxienekoa Hobeezina
EQUIPAMENT CUINA
APARELLS NECESSÀRIS PER PODER REALITZAR LA RECEPTA I LA MATERIA PRIMA
£ 845
Guztira £ 1,689 £ 2,956
Nahitaezkoa
Gehigarria

Informazio orokorra

El Consorci Sociosanitari d’Igualada estem portant a terme el projecte d’un llibre de receptes de cuina, amb els avis i àvies dels nostres centres.
Estem buscant patrocinadors, per poder fer la impressió del llibre de receptes comptant amb la col•laboració del XEF DAVID ANDRÉS que és qui ens farà el próleg i l'escola D'ART GASPAR CAMPS ens farà l'edició i la maquetació del llibre.
Invitem a col.laborar en una donació econòmica que considereu oportuna per tal de que aquest projecte de caire social i humanista es pugui dur a terme amb l’ajut de tots.
Es una oportunitat per formar part de l’objectiu d’ajudar i dignificar la vida de les persones grans residents als centres del CSSI i d’aquells usuaris dels diferents Centres de Dia i Hospital de Dia en fase inicial d’Alzheimer.
Un projecte que desperta els sentits adormits dels nostres avis, un projecte solidari amb la gent gran.

Oinarrizko ezaugarriak eta helburuak

És un projecte social, on es pretent provocar un estímul de la memòria i conectar amb els records viscuts, mitjançant els sentits de l'olfacte, gust, ja que la familia i els amics, en entorns socials, està estretament lligada amb la memòria i l'entitat personal. Suposant un el.licient i estímul pels avis i avies que treballen en el projecte afavorint i documentant en la riquesa gastronómica i tradicional de les persones grans i un vincle generacional amb els voluntàris que participen.

explicacio.png

Zerk bultzatzen zaitu eta zeini zuzenduta dago proiektua

El motiu ha esdevingut d'una experiència personal ja que la impulsora d'aquest projecte la seva mare pateix la malatia d'alzheimer avançada, i va veure que mitjançant els olors dels plats que acostumava a cuinar li recordava moments viscuts.
La motivació radica d'establir un fil consuctor entre les experiències culinàries viscudes en l'ambit personal i familiar conectant els records d'aquestes vivències amb els sentits, provocant un estímul de la memòria.
Va desinat als nostres avis fent un atribut i reconeixement a les persones que amb tanta estima i paciència estàn sent particeps entregant un trosset d'història personal.
Amb aquest llibre es pretent donar vida i memòria al passat i agraïr-los tanta dedicació tradició i bon gust.

explicacio-1.png

Aldez aurreko esperientzia eta taldea

En aquest projecte han participat cinc centres del Consorci Sociosanitari d'Igualada ( Centre de dia Mar i Cel, Centre de dia Montserrat, Hospital de dia Sant Jordi, Centre de dia Pare Vilaseca i Residència Pare Vilaseca).
Es fa un treball previ en els tallers de memòria amb psicòlegs, educadors Socials, Dietista, integradores socials ... on es porta a terme tot el treballs de documentació per posteriorment extreure la recepta i poder realitzar-la en els taller de cuina on són els mateixos avis que realitzen integrament la seva recepte, i així van recordant anécdotes i moments de la seva vida personal.

Giza konpromezua