TOLERÀNCIES, menjant amb il·lusió

Imagen de cabecera
Ikusi bideoa
finantzatua 25 / 07 / 2015
Aldi berean finantzatuta!
Jasota
€ 9.510
Gutxienekoa
€ 8.500
Hobeezina
€ 16.300
100 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 10

TOLERANCIAS CON ILUSIÓN

Todas las contribuciones serán bienvenidas y se merecen un gran agradecimiento en la web de Tolerancias.

> 08 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 20

AMANTES DE LA COCINA

Aprende a cocinar con una recopilación de recetas libres de alérgenos + recompensa anterior

> 18 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 40

MERCADO SOSTENIBLE

Vamos a comprar con la bolsa de Tolerancias + recompensas anteriores.

> 27 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 65

¡PRUÉBAME!

Te ofrecemos una cata de degustación de productos libres de alérgenos con un grupo de personas + recompensas anteriores.

> 06 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 100

PRUÉBAME ¡PERSONALIZADO!

Una cata degustación con productos libres de alérgenos personalizado + bolsa Tolerancias + recopilación de recetas + agradecimientos (fuera de Cataluña si la cata no es grupal, los desplazamientos son aparte)

> 12 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 150

PARA CENTROS EDUCATIVOS O RESTAURADORES – CONOCE LAS ALERGIAS E INTOLERANCIAS ALIMENTARIAS

Charla sobre los conceptos básicos de las alergias e las intolerancias alimentarias + cata degustación grupal (fuera de Cataluña, los desplazamientos son aparte)

> 04 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 200

COGE LA CESTA

Te obsequiamos con una cesta pequeña con productos de calidad i artesanos sin alérgenos + cata degustación + bolsa Tolerancias + recopilación de recetas + agradecimientos (fuera de Cataluña el coste de los envíos son aparte)

> 03 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 300

COGE ESTA CESTA GRANDE

Te obsequiamos con una cesta grande con productos de calidad i artesanos sin alérgenos + cata degustación + bolsa Tolerancias + recopilación de recetas + agradecimientos (fuera de Cataluña el coste de los envíos son aparte)

> 01 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 500

Espónsor on the road

Añadiremos el logotipo de tu entidad o empresa a la Food Truck Tolerancias durante 2 años.

> 01 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 500

TE ASESORAMOS

Una sesión virtual sobre alergias e intolerancias alimentarias + cesta grande + cata degustación grupal + bolsa Tolerancias + recopilación de recetas + agradecimientos

> 00 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 1.000

MUNICIPIOS Y ENTIDADES DE EMPRENDEDURIA - CONOCE LA FOOD TRUCK TOLERANCIAS

Venimos a la plaza de tu pueblo con la FOOD TRUCK TOLERANCIAS. Te enseñamos el vehículo + hacemos una charla del proceso de emprenedoria de la iniciativa + charla sobre alergias e intolerancias alimentarias + cata degustación grupal con productos sin alérgenos.

> 01 Aldi bereko finantzakideak

100 Aldi bereko finantzakideak

5 Kolaboratzaileak

Erakutsi kofinantzatzaileak

Aportación
€ 20
Ezezaguna

Ezezaguna

Babeslea
Aportación
€ 100
Aportación
€ 20
Aportación
€ 20
Aportación
€ 20

Pau Gallés

Zalea
Aportación
€ 40

Alba P

Zalea
Aportación
€ 25

Marcel

Zalea
Aportación
€ 40

Oriol

Apostularia
Aportación
€ 500
Aportación
€ 20

Ali

Zalea
Aportación
€ 40

Cone

Zalea
Aportación
€ 40
Aportación
€ 20
Aportación
€ 20

Quirat

Babeslea
Aportación
€ 40

Kolaboratzaileak

Hace 8 urteak
Difusió: Presenta el projecte Toleràncies a la família, amics, a persones amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries i a tots aquells contactes que creguis que els hi pugui interessar. També anunciant-ho als blocs o a les xarxes socials, per fer-ne més ressó
Orain dela 7 urteak
Molt bona iniciativa! A través de www.facebook.com/quecuinoavui us ajudo a fer-ne difusió. A veure si aconseguiu tot el cofinançament que necessiteu per fer possible el projecte. Una abraçada, La Marta entre fogons www.quecuinoavui.com
Hace 8 urteak
Traduccions: Ens encantaria oferir aquestes valuoses informacions de la iniciativa FOOD TRUCK TOLERÀNCIES en altres idiomes, i per això necessitem el suport de traductors a l'anglès, francès i italià...i el que sorgeixi.
Orain dela 7 urteak
Hola Laia! Felicitats per la iniciativa, molts ànims i endavant! Workshop Taller deLlengües s'ofereix per fer traduccions a l'anglès durant els mesos d'estius. No dubtis en escriure'm per parlar sobre el què necessitis! workshopmariaclaret@gmail.com Una abraçada, guapa!
Orain dela 7 urteak
Ei, jo puc donar un cop de mà amb el francès. No sóc traductor però he anat a escola, institut i uni en francès. Quan tinguis res m'ho envies i m'hi poso.
Hace 8 urteak
Ampliar coneixements i material sobre les al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries: Ens agradaria ampliar els nostres coneixements amb professionals de la salut i la medicina, alhora d'intercanviar opinions i materials didàctics i/o informatius.
Orain dela 8 urteak
Hola Laia! Quina iniciativa més bona! Ja he fet la meva donació. ESpero que aconseguiu el que necessiteu per poder fer arribar la furgo arreu de Catalunya. Sóc dietista i m'ofereixo pel que necessiteu en quan a informació. Sóc intolerant al gluten. Potser puc aportar alguna cosa al vostre projecte. Ah! Si et ve de gust i vols fer el xafarder, visita la meva web: martinaturalbienestar.com. Espero que t'agradi. Gràcies i estem en contacte, Salut, Martina
Orain dela 7 urteak
Ostres moltissimes gràcies a les tres, per voler col·laborar amb el projecte tant en la difusió, traduccions com informació i coneixements. La iniciativa Toleràncies està encantada de poder treballar conjuntament amb vosaltres per continuar caminant endavant!
Hace 7 urteak
Menjant amb il·lusió? jo diria "ajudant" amb il·lusió... ajudant a que cada dia hi hagi més persones que puguin gaudir cada vegada que es posin davant d'un àpat...
Endavant Laia! tots tenim clar que això ja és teu! Només amb l'esforç que hi estàs posant ja et mereixes que funcioni!
Hi hauria d'haver més iniciatives com aquesta que no busca només el benefici econòmic sinó la millora de la qualitat de vida de les persones que formem aquesta nostra societat.
Una abraçada immensa!

Jordi Servitje