Verema Solidària

finantzatua 11 / 10 / 2016
Aldi berean finantzatuta!
Jasota
€ 9.187
Minimoa
€ 3.500
Hobezina
€ 10.000
147 Finantzakideak
Jartzen € 10
FILA ZERO DE LA VEREMA
Col·labora amb 10€ / 20€ o més sense participar a l’esdeveniment: donaràs reforç escolar a infants de famílies amb pocs recursos, suport a la inclusió social de persones amb malaltia mental i formació en captació de fons per a entitats socials que lluiten contra la pobresa al Penedès i al Garraf. T'enviarem vídeo resum de l'experiència i els resultats de la campanya.
> 17 Finantzakideak
Jartzen € 15
AMPOLLA DEL VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA
Diumenge 25-S vam collir el raïm amb què es farà el vi de la Verema Solidària 2016. Serà un xarel·lo molt especial, envellit en àmfora, amb un tiratge limitat de 1000 ampolles disponibles al març de 2017. Tindràs la teva ampolla numerada VS2016 + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.
> 08 Finantzakideak
Jartzen € 19
KIT ENOSOLIDARITAT: BOSSA, XAPA I AMPOLLA VEREMA SOLIDÀRIA
Difon enosolidaritat. Obtindràs la bossa i la xapa de disseny exclusiu Verema Solidària 2016 que vam presentar diumenge 25-S a la vinya + ampolla del vi collita VS2016 numerada+ finançar els projectes socials i formació a entitats + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.
> 01 Finantzakideak
Jartzen € 35
PARTICIPAR A LA VEREMA EL 25 DE SETEMBRE
Col·labora amb 35€ per gaudir l'experiència de collir el raïm amb què es farà el vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.
> 50 Finantzakideak
Jartzen € 36
LOT 3 AMPOLLES VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA
Per a la família, per regalar o per gaudir-ho tot tu, et garanteixes tres ampolles VS2016 + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts
> 18 Finantzakideak
Jartzen € 50
EXPERIÈNCIA DE VEREMA + AMPOLLA DEL VI DE COLLITA SOLIDÀRIA
Col·labora amb 50€ i gaudiràs l'experiència de collir el raïm amb què es farà el teu vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts + acte presentació del vi de VS a la primavera del 2017 i la teva ampolla de tirada limitada.
> 39 Finantzakideak
Jartzen € 75
AMPOLLA VI COLLITA VS2016 + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JORDI CRUZ
Et convidem a la presentació en societat del vi VS2016 al març del 2017 + tindràs: la teva ampolla de tirada limitada + accés exclusiu al tast-maridatge ofert per Jordi Cruz, reconegut xef del restaurant ABaC, amb 2**Michelin, a un grup reduït de 20 persones + finançar els projectes socials i formació a entitats + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.
> 00 Finantzakideak
Jartzen € 80
FAMÍLIA
Dos adults i menors de 12 anys, exclusivament de la unitat familiar. Accés Verema Solidària el dia 25 de setembre. Els adults seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Dinar per a tots.
> 08 Finantzakideak
Jartzen € 90
FAMÍLIA PLUS
Dos adults i menors de 12 anys, exclusivament de la unitat familiar. Accés Verema Solidària el dia 25 de setembre. Els adults seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Dinar per a tots + 1 ampolla del vi Verema Solidària.
> 08 Finantzakideak
Jartzen € 120
VEREMA EN EQUIP 3
Pensat per a grups d’amics, d’associació o d’empresa amb 3 participants a Verema Solidaria el dia 25 de setembre + diploma participació + dinar per a tots + 1 ampolla de vi Verema solidaria. Si vols et donarem visibilitat a les xarxes.
> 03 Finantzakideak
Jartzen € 125
EXPERIÈNCIA DE VEREMA + AMPOLLA VI DE COLLITA SOLIDÀRIA + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JORDI CRUZ
Gaudeix de l'experiència de collir el raïm amb què es farà el teu vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts i dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats del crowdfunding + a la primavera del 2017: acte presentació del vi de VS a la primavera del 2017 i la teva ampolla de tirada limitada + accés exclusiu al tast-maridatge ofert per Jordi Cruz, reconegut Chef del Restaurant Abac amb 2* Guia Michelin. Ja s’han fet les primeres deu aportacions a preu especial “matiners”, apunta’t si vols ser un dels 20 afortunats
> 12 Finantzakideak
Jartzen € 200
VEREMA EN EQUIP 5
Pensat per a grups d’amics, d’associació o d’empresa amb 5 participants a Verema Solidaria el dia 25 de setembre + diploma participació + dinar per a tots + lot de vi (3 ampolles) Verema Solidària. Si vols et donarem visibilitat a les xarxes.
> 04 Finantzakideak

Proiektu honi buruz

Una experiencia lúdica y solidaria que vincula territorio, vino y sensibilidad social.
Materiala Minimoa Hobezina
DONACIÓ A CÀRITAS SANT FELIU
Compra de material informàtic per donar un pas més en el reforç educatiu dels infants i adolescents més vulnerables
€ 1.500
DONACIÓ A L'ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I AFECTATS DE MALALTIA MENTAL DEL GARRAF
Compra d'eines per a l'hort: desbrossadores, aixades, pales... per ampliar la zona de cultiu i poder atendre a més usuaris.
€ 1.500
Azpiegitura Minimoa Hobezina
Estructura
Necessitem cobrir els costos d'estructura per poder fer realitat la verema solidària i gestionar tots els contactes del territori i de les empreses per tal de finançar l'acció.
€ 500
ESTRUCTURA
Podrem fer front als costos de comunicació i producció audiovisual.
€ 1.500
Eginkizuna Minimoa Hobezina
Associació de Familiars i Afectats de Malaltia Mental del Garraf
Adequar i pintar l'aula de formació.
€ 1.500
Càritas Sant Feliu
Garantir el berenar dels nens i adolescents per a tot l'any.
€ 1.500
FORMACIÓ A TOTES LES ONG's DEL TERRITORI
Podrem pagar al professorat.
€ 2.000
Total € 3.500 € 10.000
Nahitaezkoa
Gehigarria

Informazio orokorra

La Verema Solidaria es una experiencia que vincula territorio, vino y sensibilidad social. Tiene el objetivo de captar fondos para dos organizaciones que trabajan para combatir la pobreza y la exclusión social. En esta primera edición las organizaciones beneficiarias son la Associació de familiars i afectats per malaltia mental del Garraf (AFAMMG) y Càritas Sant Feliu. Podrás vivir la experiencia de vendimiar a mano y crear tu propio vino y, a su vez, ayudarás a la inclusión social de personas con enfermedad mental y a mejorar las habilidades socioeducativas de niños y adolescentes de familias con pocos recursos.

Ven con los amigos o la familia a vendimiar y cortarás con la pobreza!!

Oinarriko ezaugarriak

El proyecto Verema Solidària te invita a colaborar para reducir la pobreza formando parte de una experiencia única. El día de la vendimia podremos pisar la viña y aprender de la mano de futuros sommeliers del curso que organiza el CETT, los diferentes aspectos de esta primera fase de la elaboración del vino. Nos recuperaremos con una comida de viña i pasaremos un buen momento aprendiendo algunos secretos del mundo del vino.

Para quien no tenga suficiente, durante el mes de marzo se podrá complementar la actividad con la recogida del vino de la propia vendimia y un maridaje con un plato que un xef "interesante" nos hará.

Zerk bultzatzen zaitu eta nori doakio proiektua

El proyecto va dirigido a todas aquellas personas que quieran combatir la pobreza y la exclusión social haciendo una actividad enriquecedora.

Queremos crear oportunidades para la inclusión social de personas con enfermedad mental y ayuda educativa y emocional a niños y jóvenes en riesgo de exclusión, y nos dirigimos a personas que comparten este objetivo y que quieran pasar un buen rato entre amigos disfrutando de la naturaleza y de una actividad que nos llevará cerca de las viñas, del mundo del vino y de la solidaridad.

Crowdfunding-eko kanpainaren helburuak

Queremos conseguir el suficiente aporte económico para comprar herramientas para el huerto y ampliar la zona de regadío, y así, aumentar la cantidad de usuarios a atender desde la AFAMMG y dotar de equipos informáticos las aulas de refuerzo escolar de Càrites en Vilanova, Sitges, Vilafranca y Sant sadurní.

Además, a través de la formación en captación de fondos queremos que las organizaciones incorporen estrategias de captación de fondos con el fin de aumentar sus recursos propios.

La Verema Solidària tiene el objetivo a corto y medio plazo de un impacto a nivel social a través de:
• La ejecución de los proyectos de las organizaciones ganadoras.
• La multiplicación de estrategias de captación de fondos por parte de las organizaciones que asistan la formación.
• La visibilidad y dinamización de las organizaciones sociales.
• La sensibilización de la ciudadanía
• La exportación del proyecto prevista en los próximos años a otras partes del territorio catalán.

Aurretiko esperientzia eta taldea

El proyecto Verema Solidària surge de la experiencia personal del viticultor Rubén Parera. La toma de conciencia de las dificultades vividas al lado de inmigrantes sin recursos básicos, le hace pensar en llevar a cabo alguna acción solidaria con la colaboración de otros actores del territorio para captar fondos y ayudar a las organizaciones del Penedès y del Garraf.

A esta idea inicial se suma un equipo de personas vinculadas al mundo social, al emprendizaje, al sector del vino y a la comunicación y el diseño que no tenían ninguna relación y que se han unido por una causa.

En la Verema Soliària participan:
- Impulsa Fundraising como coordinadores y gestores principales del proyecto.
- Rubén Parera, impulsor de la idea inicial.
- Estudi Saüc, aportando valor en el diseño gráfico.
- Micaco Estudio, con el diseño web
- Clara Isamat, de Vinos Compartidos como sommelier.
- Ruth Troyano, liderando la comunicación y las redes sociales
- Valentí Acconcia, como consultor en crowdfunding.
- Quico Vallejo, con la producción audiovisual.

Así mismo, al proyecto se han ido añadiendo de forma altruista más colaboradores que con su trabajo y aportaciones han hecho que sea posible. ¡Gracias a todos!

Compromiso social