Verema Solidària 2017

Imagen de cabecera
Ikusi bideoa
finantzatua 14 / 09 / 2017
Aldi berean finantzatuta!
Jasota
€ 16.510
Gutxienekoa
€ 4.500
Hobeezina
€ 18.000
166 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 15

  AMPOLLA DEL VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA DE LA VINYETA

  Durant aquest mes de setembre collirem el raïm amb què es farà els vins de la Verema Solidària 2017. Tindràs la teva ampolla VS2017 La Vinyeta + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

  > 00 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 15

  AMPOLLA DEL VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA DE CELLER CREDO

  Durant aquest mes de setembre collirem el raïm amb què es farà els vins de la Verema Solidària 2017. Tindràs la teva ampolla VS2017 Celler Credo + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

  > 00 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 15

  AMPOLLA DEL VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA DE RAVENTÓS I BLANC

  Durant aquest mes de setembre collirem el raïm amb què es farà els vins de la Verema Solidària 2017. Tindràs la teva ampolla VS2017 Raventós i Blanc + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

  > 01 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 15

  AMPOLLA DEL VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA DEL CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA

  Durant aquest mes de setembre collirem el raïm amb què es farà els vins de la Verema Solidària 2017. Tindràs la teva ampolla VS2017 Celler Cooperatiu d’Espolla + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

  > 01 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 20

  FILA ZERO DE LA VEREMA SOLIDÀRIA

  Col·labora amb 20€, 30€, més, menys, el que puguis: estaràs finançant dos projectes que permetran als joves amb discapacitat intel·lectual tenir més oportunitats d'integrar-se a l'empresa ordinària, i a la gent gran amb la mateixa discapacitat afrontar la vellesa amb la qualitat de vida que mereixem tots. Aquests recursos ens permetran oferir una formació en captació de fons gratuita a les entitats socials de les comarques incloses a la DO Penedès i a la DO Empordà i del Gironès. T'afegirem en els agraiments web.

  > 05 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 35

  PARTICIPAR A UNA VEREMA ESPECIAL AL SETEMBRE A CELLER CREDO

  Col·labora amb 35€ i gaudiràs l'experiència de collir a mà el raïm amb que es farà un dels vins de Verema Solidària, visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials per a persones amb discapacitat intel·lectual i la formació a entitats socials d'enguany + Rebràs el vídeo resum i resultats del que aconseguim junts.

  > 23 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 35

  PARTICIPAR A UNA VEREMA ESPECIAL AL SETEMBRE AL CELLER RAVENTÓS I BLANC

  Col·labora amb 35€ i gaudiràs l'experiència de collir a mà el raïm amb que es farà un dels vins de Verema Solidària, visitant la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials per a persones amb discapacitat intel·lectual i la formació a entitats socials d'enguany + Rebràs el vídeo resum i resultats del que aconseguim junts.

  > 50 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 35

  PARTICIPAR A UNA VEREMA ESPECIAL AL SETEMBRE AL CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA

  Col·labora amb 35€ i gaudiràs l'experiència de collir a mà el raïm amb que es farà un dels vins de Verema Solidària, visitant la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials per a persones amb discapacitat intel·lectual i la formació a entitats socials d'enguany + Rebràs el vídeo resum i resultats del que aconseguim junts.

  > 14 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 35

  PARTICIPAR A UNA VEREMA ESPECIAL AL SETEMBRE AL CELLER LA VINYETA

  Col·labora amb 35€ i gaudiràs l'experiència de collir a mà el raïm amb que es farà un dels vins de Verema Solidària, visitar la vinya guiat per experts + sopar a l’aire lliure + finançar els projectes socials per a persones amb discapacitat intel·lectual i la formació a entitats socials d'enguany. Rebràs el vídeo resum i resultats del que aconseguim junts.

  > 10 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 36

  LOT 3 AMPOLLES VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA DE LA VINYETA

  Per a la família, per regalar o per gaudir-ho tot tu, et garanteixes tres ampolles VS2017 La Vinyeta + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.

  > 03 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 36

  LOT 3 AMPOLLES VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA DE CELLER CREDO

  Per a la família, per regalar o per gaudir-ho tot tu, et garanteixes tres ampolles VS2017 Celler Credo + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.

  > 01 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 36

  LOT 3 AMPOLLES VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA DE RAVENTÓS I BLANC

  Per a la família, per regalar o per gaudir-ho tot tu, et garanteixes tres ampolles VS2017 Raventós i Blanc + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.

  > 01 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 36

  LOT 3 AMPOLLES VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA DEL CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA

  Per a la família, per regalar o per gaudir-ho tot tu, et garanteixes tres ampolles VS2017 Celler Cooperatiu d’Espolla + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.

  > 00 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 45

  LOT DE LES 4 AMPOLLES DEL VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA (una unitat de cada celler)

  Durant aquest mes de setembre collirem el raïm amb què es farà els vins de la Verema Solidària 2017. Tindràs una ampolla de cada Celler + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

  > 03 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 50

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA A CELLER LA VINYETA + AMPOLLA DE VI DE COLLITA SOLIDÀRIA

  Col·labora amb 50€ i gaudiràs l'experiència de collir el raïm amb que es farà el teu vi de la Verema Solidària i de visitar la vinya guiat per experts + sopar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany. Rebràs el vídeo resum i resultats que aconseguim junts + invitació a la presentació del vi de VS a la primavera del 2018 i la teva ampolla de tiratge limitat.

  > 06 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 50

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA A CELLER RAVENTÓS I BLANC + AMPOLLA DE VI DE COLLITA SOLIDÀRIA

  Col·labora amb 50€ i gaudiràs l'experiència de collir el raïm amb que es farà el teu vi de la Verema Solidària i de visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany. Rebràs vídeo resum i resultats que aconseguim junts + invitació a la presentació del vi de VS a la primavera del 2018 i la teva ampolla de tiratge limitat.

  > 13 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 50

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA A CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA + AMPOLLA DE VI DE COLLITA SOLIDÀRIA

  Col·labora amb 50€ i gaudiràs l'experiència de collir el raïm amb que es farà el teu vi de la Verema Solidària i de visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany. Rebràs el vídeo resum i resultats que aconseguim junts + invitació a la presentació del vi de VS a la primavera del 2018 i la teva ampolla de tiratge limitat.

  > 07 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 50

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA A CELLER CREDO + AMPOLLA DE VI DE COLLITA SOLIDÀRIA

  Col·labora amb 50€ i gaudiràs l'experiència de collir el raïm amb que es farà el teu vi de la Verema Solidària i de visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + Rebràs vídeo resum i resultats que aconseguim junts + invitació a la presentació del vi de VS a la primavera del 2018 i la teva ampolla de tiratge limitat.

  > 21 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 80

  TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JOSEP ROCA, SOMMELIER, CAP DE SALA I COFUNDADOR DEL RESTAURANT CELLER DE CAN ROCA

  A la primavera del 2018: Accés exclusiu al tast maridatge ofert per en Josep Roca, sommelier en cap del restaurant El Celler de Can Roca, 3*** Michelin, Millor restaurant del món 2013 i 2015. En Josep Roca és considerat un dels millors sommeliers del món, amb sentits extraordinaris per crear harmonies entre cuina i vi. A la sessió, que es farà a l'Espai Mas Marroch (Girona), Espai d’esdeveniments dels germans Roca, podràs tastar tots els vins de Verema Solidària: els quatre del 2017 i el del 2016. APUNTA'T si vols ser un/a dels afortunats que podran gaudir d'aquesta experiència + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebre vídeo resum i resultats del micromecenatge.

  > 10 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 90

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA EN FAMÍLIA A CELLER CREDO

  Dos adults i els menors de 12 anys exclusivament de la unitat familiar. Accés a una Verema Solidària al setembre: collita de raïm + visita a vinya + dinar al camp. Estaràs finançant els projectes socials i la formació a entitats d’enguany + Rebràs vídeo resum i resultats del que aconseguim junts. Els adults rebran el kit de veremador (tisores i barret); seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Dinar per a tots.

  > 03 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 90

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA EN FAMÍLIA A CELLER RAVENTÓS I BLANC

  Dos adults i els menors de 12 anys exclusivament de la unitat familiar. Accés a una Verema Solidària al setembre: collita de raïm + visita a vinya + dinar al camp. Estaràs finançant els projectes socials i la formació a entitats d’enguany + Rebràs vídeo resum i resultats del que aconseguim junts. Els adults rebran el kit de veremador (tisores i barret); seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Dinar per a tots.

  > 06 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 90

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA EN FAMÍLIA A CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA

  Dos adults i els menors de 12 anys exclusivament de la unitat familiar. Accés a una Verema Solidària al setembre: collita de raïm + visita a vinya + dinar al camp. Estaràs finançant els projectes socials i la formació a entitats d’enguany + Rebràs vídeo resum i resultats del que aconseguim junts. Els adults rebran el kit de veremador (tisores i barret); seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Dinar per a tots.

  > 01 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 90

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA EN FAMÍLIA A CELLER LA VINYETA

  Dos adults i els menors de 12 anys exclusivament de la unitat familiar. Accés a una Verema Solidària al setembre: collita de raïm + visita a vinya + sopar al camp. Estaràs finançant els projectes socials i la formació a entitats d’enguany + Rebràs vídeo resum i resultats del que aconseguim junts. Els adults rebran el kit de veremador (tisores i barret); seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Sopar per a tots.

  > 01 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 100

  VEREMA FAMÍLIA PLUS A CELLER RAVENTÓS I BLANC

  Experiència de Verema Solidària en família per a dos adults i els menors de 12 anys de la unitat familiar, exclusivament. Els adults rebran kit de veremador i seran responsables dels menors, compartint tisores de poda. Dinar per a tots + 1 ampolla del vi de la teva Verema Solidària.

  > 10 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 100

  VEREMA FAMÍLIA PLUS A CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA

  Experiència de Verema Solidària en família per a dos adults i els menors de 12 anys de la unitat familiar, exclusivament. Els adults rebran kit de veremador i seran responsables dels menors, compartint tisores de poda. Dinar per a tots + 1 ampolla del vi de la teva Verema Solidària.

  > 01 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 100

  VEREMA FAMÍLIA PLUS A CELLER CREDO

  Experiència de Verema Solidària en família per a dos adults i els menors de 12 anys de la unitat familiar exclusivament. Els adults rebran kit de veremador i seran responsables dels menors, compartint tisores de poda. Sopar per a tots + 1 ampolla de vi de la vostra Verema Solidària.

  > 05 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 100

  VEREMA FAMÍLIA PLUS A CELLER LA VINYETA

  Experiència de Verema Solidària en família per a dos adults i els menors de 12 anys de la unitat familiar, exclusivament. Els adults rebran kit de veremador i seran responsables dels menors, compartint tisores de poda. Sopar per a tots + 1 ampolla del vi de la teva Verema Solidària.

  > 02 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 101

  VEREMA + AMPOLLA VI DE COLLITA SOLIDÀRIA DE CELLER CREDO + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JOSEP ROCA, SOMMELIER, CAP DE SALA I COFUNDADOR DEL RESTAURANT 3*** Michelin EL CELLER DE CAN ROCA

  Gaudeix de l'experiència 360º de Verema Solidària: jornada a vinya amb dinar a l'aire lliure al setembre i, a la primavera vinent, tast maridat exclusiu ofert per en Josep Roca, sommelier en cap del restaurant El Celler de Can Roca, Millor restaurant del món 2013 i 2015. A la sessió, que es farà a mitjans de maig a l'Espai Mas Marroch (Girona), Espai d’esdeveniments dels germans Roca, podràs tastar tots els vins de Verema Solidària - els quatre del 2017 i el del 2016 - descobrint-ne harmonies amb la cuina.
  APUNTA'T si vols ser un/a dels afortunats que podran gaudir d'aquesta experiència + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebre vídeo resum i resultats del micromecenatge.

  > 01 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 101

  VEREMA + AMPOLLA VI DE COLLITA SOLIDÀRIA DE CELLER RAVENTÓS I BLANC + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JOSEP ROCA, SOMMELIER, CAP DE SALA I COFUNDADOR DEL RESTAURANT 3*** Michelin EL CELLER DE CAN ROCA

  Gaudeix de l'experiència 360º de Verema Solidària: jornada a vinya amb dinar a l'aire lliure al setembre i, a la primavera vinent, tast maridat exclusiu ofert per en Josep Roca, sommelier en cap del restaurant El Celler de Can Roca, Millor restaurant del món 2013 i 2015. A la sessió, que es farà a mitjans de maig a l'Espai Mas Marroch (Girona), Espai d’esdeveniments dels germans Roca, podràs tastar tots els vins de Verema Solidària - els quatre del 2017 i el del 2016 - descobrint-ne harmonies amb la cuina.
  APUNTA'T si vols ser un/a dels afortunats que podran gaudir d'aquesta experiència + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebre vídeo resum i resultats del micromecenatge.

  > 04 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 101

  VEREMA + AMPOLLA VI DE COLLITA SOLIDÀRIA DE CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JOSEP ROCA, SOMMELIER, CAP DE SALA I COFUNDADOR DEL RESTAURANT 3*** Michelin EL CELLER DE CAN ROCA

  Gaudeix de l'experiència 360º de Verema Solidària: jornada a vinya amb dinar a l'aire lliure al setembre i, a la primavera vinent, tast maridat exclusiu ofert per en Josep Roca, sommelier en cap del restaurant El Celler de Can Roca, Millor restaurant del món 2013 i 2015. A la sessió, que es farà a mitjans de maig a l'Espai Mas Marroch (Girona), Espai d’esdeveniments dels germans Roca, podràs tastar tots els vins de Verema Solidària - els quatre del 2017 i el del 2016 - descobrint-ne harmonies amb la cuina.
  APUNTA'T si vols ser un/a dels afortunats que podran gaudir d'aquesta experiència + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebre vídeo resum i resultats del micromecenatge.

  > 02 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 101

  VEREMA + AMPOLLA VI DE COLLITA SOLIDÀRIA DE CELLER LA VINYETA + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JOSEP ROCA, SOMMELIER, CAP DE SALA I COFUNDADOR DEL RESTAURANT 3*** Michelin EL CELLER DE CAN ROCA

  Gaudeix de l'experiència 360º de Verema Solidària: una tarda a vinya amb sopar a l’aire lliure al setembre i, a la primavera vinent, tast maridat exclusiu ofert per en Josep Roca, sommelier en cap del restaurant El Celler de Can Roca, Millor restaurant del món 2013 i 2015. A la sessió, que es farà a mitjans de maig a l'Espai Mas Marroch (Girona), Espai d’esdeveniments dels germans Roca, podràs tastar tots els vins de Verema Solidària - els quatre del 2017 i el del 2016 - descobrint-ne harmonies amb la cuina.
  APUNTA'T si vols ser un/a dels afortunats que podran gaudir d'aquesta experiència + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebre vídeo resum i resultats del micromecenatge.

  > 03 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 120

  VEREMA EN EQUIP DE 3 A CELLER LA VINYETA

  Pensat per a grups d’amics, d’associació, d’empresa, d’esport … Experiència de Verema Solidària per a 3 participants, amb sopar a l'aire lliure + 1 ampolla de vi de la collita solidària. I si voleu us donarem visibilitat a xarxes socials!

  > 00 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 120

  VEREMA EN EQUIP DE 3 A CELLER CREDO

  Pensat per a grups d’amics, d’associació, d’empresa, d’esport … Experiència de Verema Solidària per a 3 participants, amb dinar a l'aire lliure + 1 ampolla de vi de la collita solidària. I si voleu us donarem visibilitat a xarxes socials!

  > 05 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 120

  VEREMA EN EQUIP DE 3 A CELLER RAVENTÓS I BLANC

  Pensat per a grups d’amics, d’associació, d’empresa, d’esport … Experiència de Verema Solidària per a 3 participants, amb dinar a l'aire lliure + 1 ampolla de vi de la collita solidària. I si voleu us donarem visibilitat a xarxes socials!

  > 08 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 120

  VEREMA EN EQUIP DE 3 A CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA

  Pensat per a grups d’amics, d’associació, d’empresa, d’esport … Experiència de Verema Solidària per a 3 participants, amb dinar a l'aire lliure + 1 ampolla de vi de la collita solidària. I si voleu us donarem visibilitat a xarxes socials!

  > 01 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 200

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA EN EQUIP DE 5 A CELLER LA VINYETA

  Pensat per a grups d’amics, d’associació, d’empresa, d’esport … Experiència de Verema Solidària per a 5 participants + sopar per a tots + diploma de participació + lot de vi de la collita solidària (3 ampolles). I si voleu us donarem visibilitat a xarxes socials!

  > 01 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 200

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA EN EQUIP DE 5 A CELLER CREDO

  Pensat per a grups d’amics, d’associació, d’empresa, d’esport … Experiència de Verema Solidària per a 5 participants + dinar per a tots + diploma de participació + lot de vi de la collita solidària (3 ampolles). I si voleu us donarem visibilitat a xarxes socials!

  > 03 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 200

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA EN EQUIP DE 5 A CELLER RAVENTÓS I BLANC

  Pensat per a grups d’amics, d’associació, d’empresa, d’esport … Experiència de Verema Solidària per a 5 participants + dinar per a tots + diploma de participació + lot de vi de la collita solidària (3 ampolles). I si voleu us donarem visibilitat a xarxes socials!

  > 06 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 200

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA EN EQUIP DE 5 A CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA

  Pensat per a grups d’amics, d’associació, d’empresa, d’esport … Experiència de Verema Solidària per a 5 participants + dinar per a tots + diploma de participació + lot de vi de la collita solidària (3 ampolles). I si voleu us donarem visibilitat a xarxes socials!

  > 01 Aldi bereko finantzakideak

Proiektu honi buruz

Una experiència lúdica i solidària que vincula territori, vi i responsabilitat social.

Beharrak Eginkizuna Gutxienekoa Hobeezina
FORMACIÓ EN FUNDRAISING A L'EMPORDÀ-GIRONÈS
Finalitzat el mes de setembre es programarà un curs adreçat a totes les entitats del tercer sector que actuen a l'Empordà i/o al Gironès, orientat a la captació de fons.
€ 450
FORMACIÓ EN FUNDRAISING AL PENEDÈS
Finalitzat el mes de setembre es programarà un curs adreçat a totes les entitats del tercer sector que actuen a les comarques compreses a la DO Penedès, orientat a la captació de fons.
€ 450
INCORPORAREM UN FISIOTERAPEUTA A MAS ALBORNÀ PER MILLORAR LA MOBILITAT DELS USUARIS I USUÀRIES
La incorporació d'un fisio farà possible que els usuaris i usuàries - persones amb discapacitat intel·lectual - millorin en autonomia i qualitat de vida
€ 950
RECERCA DE MES EMPRESES QUE PUGUIN INCORPORAR USUARIS DE LA FUNDACIÓ ASTRID 21
Podrem ampliar la dedicació del personal a tasques de recerca d'empreses que puguin incorporar els joves del programa "Construïnt oportunitats" de la Fundació Astrid-21
€ 950
AMPLIACIÓ DELS SERVEIS OFERTS PEL PROGRAMA SENECTUS DE LA FUNDACIÓ MAS ALBORNÀ
Podrem ampliar les hores de dedicació destinades a fisioterapia i monitoratge per a la gent gran amb discapacitat intel·lectual inclosa al programa
€ 4.050
NOVES EINES A L'AULA-TALLER DEL PROJECTE "CONSTRUÏM OPORTUNITATS" DE LA FUNDACIÓ ASTRID-21
Incorporarem nous materials de simulació d'empresa a l'aula-taller del projecte, que milloraran les oportunitats dels joves amb discapacitat intel·lectual que es formen a Fundació Astrid-21
€ 4.050
FORMACIÓ EN FUNDRAISING (CAPTACIÓ DE FONS) AMPLIADA
Ampliarem les hores de formació oferta de forma gratuïta a entitats del tercer sector actives a les dues zones geogràfiques de Verema Solidària 2017: DO Penedès, DO Empordà i comarca del Gironès
€ 2.700
SUPORT ESDEVENIMENT
Podrem cobrir les despeses de comunicació i organització de les diferents experiències de Verema Solidària 2017
€ 2.700
Beharrak Azpiegitura Gutxienekoa Hobeezina
INCORPORAREM MATERIALS ADAPTATS A MAS ALBORNÀ
L'utillatge adaptat ens ajuda a fer més senzill el dia a dia tant a les persones usuàries com als professionals que els atenen i els donen suport.
€ 400
SUPORT LOGÍSTIC DELS ESDEVENIMENTS VEREMA SOLIDÀRIA
Suport que ens ajudarà a desplegar la logística de la VS
€ 900
NOUS MATERIALS PER ALS TALLERS A LA FUNDACIÓ ASTRID-21
Disposar de més materials per a simular el dia a dia de l'empresa ens ajudarà a millorar les habilitats dels nostres usuaris.
€ 400
Guztira € 4.500 € 18.000
Nahitaezkoa
Gehigarria

Informazio orokorra

La Verema Solidària és una experiència lúdica que vincula territori, vi i responsabilitat social, proposant un nou concepte: #enosolidaritat. Qui vulgui podrà passar un dia a vinya, collint raïm a mà, descobrint secrets de la terra i la gent experta que ens acompanyarà tota la jornada i, al mateix temps, ser solidari. Al 2017, la segona edició d’aquesta iniciativa té com objectiu principal captar fons per a dues organitzacions que treballen per combatre l’exclusió social de persones amb discapacitat intel·leactual: la Fundació Mas Albornà, al Penedès, i la Fundació Astrid-21, a les comarques gironines.

Enguany hi haurà Verema Solidària a quatre cellers, dos del Penedès i dos de l'Empordà, en dates diferents. Els participants podran escollir entre diferents experiències de verema i fer les seves aportacions mitjançant un micromecenatge (crowdfunding); fins i tot sense anar a la vinya. El 80% dels fons recaptats es destinaran a entitats socials dels territoris esmentats.

Visita www.veremasolidaria.cat i escull la teva experiència de verema. Vine amb amics, família, companys de feina... Verema i talla amb la pobresa i l’exclusió social!

Oinarrizko ezaugarriak eta helburuak

El projecte Verema Solidària et convida a col·laborar per reduir l’exclusió social formant part d'una experiència única. Us proposem una jornada de verema collint raïm a mà, descobrint alguns secrets del raïm, del terrer, i d’aquesta primera fase de l'elaboració del vi, amb les singularitats de cada celler.

En tot moment us guiaran experts de cada celler i sommeliers titulats o aprenents de diverses escoles (CETT i Espiells). També coneixereu representants de les entitats beneficiàries, que ens explicaran els projectes als que es destinaran les nostres aportacions i cóm milloraran la vida dels usuaris. I agafarem forces i energia positiva de tanta gent unida per una causa, amb un dinar o sopar a vinya.

Les aportacions al projecte es fan a una plataforma de micromecenatge, en què la transparència econòmica és màxima. A www.veremasolidaria.cat es podrà escollir celler, data i experiència de verema. Hi haurà diverses opcions: jornada de verema, verema+ampolla de vi solidari, verema+ampolla+tast maridatge ... i d'altres, i ser dirigit a Goteo.org per fer l'aportació corresponent. Fins i tot hi haurà l'opció de veremador/a virtual, per als que volen recolzar la iniciativa sense anar a vinya,

Els que no en tinguin prou i vulguin arrodonir l’experìència, podran complementar l'activitat a la primavera vinent, amb la recollida d'una ampolla de vi de la pròpia verema i la participació a un maridatge organitzat per un xef o sommelier de prestigi.

Tothom que hi participi rebrà el vídeo-resum que farem amb imatges de les veremes i informació sobre els resultats aconseguits a la campanya i el que això finançarà a les entitats beneficiàries dels fons recaptats.

El 60% de les aportacions aniran directament a les dues entitats beneficiàries directes de Verema Solidària 2017; el 20% es destinaran a impartir una formació bàsica en captació de fons oberta a les entitats socials dels territoris en que es treballa enguany; i el 20% restant cobriran despeses d'estructura i costos de la plataforma de micromecenatge.

espolla-vinya-mg-5923.jpg

Zerk bultzatzen zaitu eta zeini zuzenduta dago proiektua

El projecte va dirigit a totes aquelles persones que vulguin combatre l'exclusió social fent una activitat enriquidora. A totes les persones que s’ho passen bé compartint activitats a l’aire lliure, provant i aprenent coses noves, tant si els atreu el món del vi o no ... ique a més volen que millori la vida de les persones més vulnerables.

Sumant esforços, volem crear oportunitats per a la inclusió sociolaboral de joves i de gent gran amb discapacitat intel·lectual. Ens dirigim a persones que volen donar suport a aquest objectiu i passar una bona estona entre companys, gaudint de la natura i d’una activitat que els portarà a prop de la vinya, del món del vi i de la solidaritat.

0007-161118-1060.jpg

Crowdfunding-eko kanpainaren helburuak

Volem donar visibilitat a les necessitats de persones vulnerables que tenim a prop, i contribuir a que tinguin oportunitats per desenvolupar les seves capacitats i perseguir els seus somnis. La Verema és un bon símbol del treball constant, acurat i respectuós que demana la terra, que mereixem tots, per donar fruits.

Volem acconseguir el suficient suport econòmic per a que el projecte “Construïnt oportunitats”, de la Fundació Astrid-21, pugui desenvolupar els itineraris personalitzats que permetran a joves amb discapacitat intel·lectual adquirir les habilitats i coneixements adients per incorporar-se al món de l’empresa. I també per a que la Fundació Albornà, amb el seu projecte Senectus, pugui oferir a tots els seus usuaris en procés d’envelliment les activitats socials i d’autoestima que els ajudaran a viure aquest procés de forma positiva.

A més, volem que, a través de la formació en captació de fons, les entitats socials del territori incorporin estratègies de captació de fons per augmentar els seus recursos propis.

La Verema Solidària té l’objectiu de generar, a curt i mig termini, un impacte significatiu a nivell social, i amb particular arrelament local, a a través de:
• La sensibilització de la ciutadania en torn a diverses causes
• L’execució dels projectes de les entitats beneficiàries
• La multiplicació d’estratègies de captació de fons per part de les entitats que facin la formació
• La visibilitat i dinamització de les entitats socials
• La replicació del projecte prevista en els pròxims anys a altres parts del territori català.

20160210-105159.jpg

Aldez aurreko esperientzia eta taldea

La 1ª edició de Verema Solidària, al setembre de 2016, va aplegar 274 persones a la finca La Plana, de Finca Parera, de les que 221 eren participants i la resta, voluntaris de l'organització. Un èxit que té arrels al 2015, en la inquietud del vinyeró Rubèn Parera, que coneix de prop les dificultats viscudes per immigrants sense recursos bàsics i vol fer alguna cosa per canviar aquestes situacions. A travès d'una amiga coneix Impulsa Fundraising (IF), petita associació especialitzada en captació de fons i posa la idea a les seves mans. Impulsa Fundraising dissenya llavors un model de funcionament que implica a agents del territori i del món del vi, per una banda, i a empreses i particulars, per l'altra, en benefici d'entitats socials petites i mitjanes del territori. També lidera i gestiona la iniciativa, que neix amb vocació de ser escalable i créixer en geografia i en volum de recursos captats, estenent el que bateja com a #enosolidaritat.

A aquesta iniciativa s’hi ha sumat un equip de persones vinculades al món social, a l’emprenedoria, al sector del vi, de la comunicació i del disseny que no tenien cap relació i que de forma altruista s’han unit per una causa: “Tallar amb l’exclusió social” amb una proposta positiva, lúdica i educativa.

L'equip de Verema Solidària el composen, a la present edició:

 • Impulsa Fundraising, amb Gemma Daban, Jordi Gonzàlez i Cèlia Díaz-Pardo, fundadors de l’associació, com a coordinadors i organitzadors principals del projecte, i Graciela Romero recolzant la cerca de patrocinadors i les relacions amb els cellers.
 • Clara Isamat, com a sommelier assessora externa i responsable de la producció audiovisual.
 • Estudi Saüc, amb Neus Baidal aportant valor en el disseny gràfic.
 • Vannaco, Valentí Acconcia com a consultor de crowdfunding.
 • Oriol Homar, tenint cura dels continguts per al blog.
 • Victoria Ibáñez i Albert Martí, gestionant xarxes socials i mitjans de comunicació
 • Rubèn Parera, impulsor de la idea inicial, com assessor extern i ambaixador de la iniciativa

I com a coorganitzadors i element essencial del projecte, quatre cellers que assumeixen l’esforç de gestionar la logística de les activitats de verema a més de recolzar la convocatòria:
La vinyeta, de Mollet de Peralada - Empordà
Celler Credo, de Sant Sadurní d’Anoia - Penedès
Raventós i Blanc, de Sant Sadurní d’Anoia - Penedès
Celler Cooperatiu d’Espolla, d’Espolla - Empordà

Al projecte s’hi sumen de forma puntual i altruïsta altres col·laboradors que amb el seu treball i aportacions també fan que sigui possible. Gràcies a tots!

hr-161214-marc-llaura-amb-la-nitouche-9-83.jpg

Giza konpromezua

Objetivos de Desarrollo Sostenible

 • Trabajo decente y crecimiento económico

  Promover el crecimiento económico sostenido, inclusivo y sostenible, el empleo pleno y productivo y el trabajo decente para todos

 • Producción y consumo responsables

  Garantizar modalidades de consumo y producción sostenibles

 • Vida de ecosistemas terrestres

  Gestionar sosteniblemente los bosques, luchar contra la desertificación, detener e invertir la degradación de las tierras y detener la pérdida de biodiversidad