Verema Solidària 2017 - Octubre

Celler Cooperatiu d'Espolla, L'Alt Empordà, Espolla - Catalunya
finantzatua 30 / 10 / 2017
Aldi berean finantzatuta!
Jasota
€ 2.897
Minimoa
€ 300
Hobezina
€ 1.300
17 Finantzakideak
Jartzen € 15
AMPOLLA DEL VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA DEL CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA
Durant aquest mes de setembre collirem el raïm amb què es faran els vins de la Verema Solidària 2017. Tu podràs tenir la teva ampolla VS2017 del Celler Cooperatiu d’Espolla, fet amb el raïm que tindràs a les teves mans el 30-S + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.
> 00 Finantzakideak
Jartzen € 20
FILA ZERO DE LA VEREMA SOLIDÀRIA
Col·labora amb 15€, 30€, 50€, més, menys, el que puguis! Estaràs finançant dos projectes que permetran als joves amb discapacitat intel·lectual tenir més oportunitats d'integrar-se a l'empresa ordinària, i a la gent gran amb la mateixa discapacitat afrontar la vellesa amb la qualitat de vida que mereixem tots. Aquests recursos ens permetran oferir una formació en captació de fons gratuita a les entitats socials de les comarques incloses a la DO Penedès i a la DO Empordà i del Gironès. T'afegirem en els agraiments web.
> 00 Finantzakideak
Jartzen € 35
PARTICIPACIÓ INDIVIDUAL A LA VEREMA SOLIDÀRIA DEL CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA
Col·labora amb 35€ i gaudiràs l'experiència de collir a mà el raïm amb que es farà un dels vins de Verema Solidària, visitant la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials per a persones amb discapacitat intel·lectual i la formació a entitats socials d'enguany + Rebràs el vídeo resum i resultats del que aconseguim junts.
> 08 Finantzakideak
Jartzen € 36
LOT 3 AMPOLLES VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA DEL CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA
Per a la família, per regalar o per gaudir-ho tot tú, et garanteixes tres ampolles VS2017 Celler Cooperatiu d’Espolla que estaran a punt la primavera vinent + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.
> 00 Finantzakideak
Jartzen € 45
LOT DELS VINS DE VEREMA SOLIDÀRIA 2017 (4 ampolles, una unitat de cada celler)
Durant aquest mes de setembre collirem el raïm amb què es faran els vins de la Verema Solidària 2017. Tindràs una ampolla de cada celler + finançaràs els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.
> 00 Finantzakideak
Jartzen € 50
EXPERIÈNCIA DE VEREMA A CELLER COOPERATIU D'ESPOLLA + AMPOLLA DE VI DE COLLITA SOLIDÀRIA
Col·labora amb 50€ i gaudiràs l'experiència de collir el raïm amb que es farà el teu vi de la Verema Solidària i de visitar la vinya guiat per experts + trobada amb les entitats beneficiàries + dinar a l’aire lliure. Estaràs finançant els projectes socials i la formació d'enguany. Rebràs el vídeo resum i resultats que aconseguim junts + invitació a la presentació del vi de VS a la primavera del 2018 i la teva ampolla de tiratge limitat.
> 04 Finantzakideak
Jartzen € 80
TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JOSEP ROCA, SOMMELIER, CAP DE SALA I COFUNDADOR DEL RESTAURANT 3*** Michelin EL CELLER DE CAN ROCA
A la primavera del 2018, el 15 de maig: Accés exclusiu al tast maridatge ofert per en Josep Roca, sommelier en cap del restaurant El Celler de Can Roca, 3*** Michelin, Millor restaurant del món 2013 i 2015. En Josep Roca és considerat un dels millors sommeliers del món, amb sentits extraordinaris per crear harmonies entre cuina i vi. A la sessió, que es farà a l'Espai Mas Marroch (Girona), Espai d’esdeveniments dels germans Roca, podràs tastar tots els vins de Verema Solidària: els quatre del 2017 i el del 2016. APUNTA'T si vols ser un/a dels afortunats que podran gaudir d'aquesta experiència + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebre vídeo resum i resultats del micromecenatge.
> 03 Finantzakideak
Jartzen € 90
EXPERIÈNCIA DE VEREMA EN FAMÍLIA A CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA
Dos adults i els menors de 12 anys exclusivament de la unitat familiar. Accés a una Verema Solidària el 30-S consistent en: collita de raïm + visita a vinya + trobada amb entitats beneficiàries de l'acció + dinar al camp. Estaràs finançant els projectes socials escollits enguany i la formació a entitats del territori + Rebràs vídeo resum i resultats del que aconseguim junts. Només els adults rebran tisores; seran responsables de l'ús que en puguin fer els menors. Dinar per a tots.
> 00 Finantzakideak
Jartzen € 100
VEREMA FAMÍLIA PLUS A CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA
Experiència de Verema Solidària en família per a dos adults i els menors de 12 anys de la unitat familiar, exclusivament. Els adults rebran kit de veremador i seran responsables dels menors, compartint tisores de poda. Dinar per a tots + 1 ampolla del vi de la teva Verema Solidària.
> 00 Finantzakideak
Jartzen € 101
VEREMA + AMPOLLA VI DE COLLITA SOLIDÀRIA DE CELLER COOPERATIU D’ESPOLLA + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JOSEP ROCA, SOMMELIER, CAP DE SALA I COFUNDADOR DEL RESTAURANT 3*** Michelin EL CELLER DE CAN ROCA
Gaudeix de l'experiència 360º de Verema Solidària: jornada a vinya amb dinar a l'aire lliure al setembre i, a la primavera vinent, tast maridat exclusiu ofert per en Josep Roca, sommelier en cap del restaurant El Celler de Can Roca, Millor restaurant del món 2013 i 2015. A la sessió, que es farà a mitjans de maig a l'Espai Mas Marroch (Girona), Espai d’esdeveniments dels germans Roca, podràs tastar tots els vins de Verema Solidària - els quatre del 2017 i el del 2016 - descobrint-ne harmonies amb la cuina. També podràs emportar-te la teva pròpia ampolla. APUNTA'T si vols ser un/a dels afortunats que podran gaudir d'aquesta experiència + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebre vídeo resum i resultats del micromecenatge.
> 00 Finantzakideak

17 Finantzakideak

0 Laguntzaileak

Erakutsi kofinantzatzaileak

Aportación
€ 348

SABATÉ I COCA, S.A.

Apostularia
Aportación
€ 550
Aportación
€ 650
Mensaje de apoyo:
Gràcies a tots els amics i amigues que van convertir les visites a Recaredo el 12 d'octubre en un gest solidari. Verema Solidària i Visites Solidàries a Recaredo 2017.
Aportación
€ 444
Aportación
€ 40
Mensaje de apoyo:
FELICITATS EQUIP!

Victoria Ibañez

Babeslea
Aportación
€ 80

Victoria Ibañez

Babeslea
Aportación
€ 80

Ezezaguna

Zalea
Aportación
€ 50

Ana varela otero

Babeslea
Aportación
€ 80
Aportación
€ 20
Aportación
€ 35
Mensaje de apoyo:
Iniciatives, originals, contacte amb la terra i conexión entre persones, és un win-win per a tothom!! Endavant i molts èxits amb projectes socials com el vostre!!

Ezezaguna

Zalea
Aportación
€ 35

Ezezaguna

Zalea
Aportación
€ 35
Aportación
€ 35
Aportación
€ 50

Kolaboratzaileak

Hace 1 urte
COMUNICA LA VEREMA: Col·labora comunicant el projecte: boca-orella, xarxes socials, cercle de coneguts, segueix-nos i ajuda'ns a aconseguir TALLAR AMB L’EXCLUSIÓ SOCIAL.
Hace 1 urte
IDEES: Saps com fer arribar la Verema Solidària a més gent? La teva empresa pot estar-ne interessada? Vols proposar a la teva empresa una acció de team building?