'City for sale'

 • Ubicación Barcelona, España
finantzatua 04 / 07 / 2018
Aldi berean finantzatuta!
Jasota
€ 8.613
Gutxienekoa
€ 4.782
Hobeezina
€ 7.871
156 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 10

  Agraïment

  El teu nom apareixerà als crèdits del documental.

  > 32 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 18

  Visionament en lína

  1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

  > 34 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 35

  Lot marxandatge

  1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + 1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

  > 22 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 50

  DVD

  DVD del documental + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 24 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 80

  Invitació a la preestrena

  Dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 09 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 100

  Invitació amb llibre

  Obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', del periodista i escriptor Pedro Bravo, editat per Debate + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 14 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 250

  Llibre 'Destinació BCN. Història del turisme a la ciutat de Barcelona'

  Regal d'aquest llibre de tapa dura i 280 pàgines, coordinat per l'antropòloga Saida Palou i editat per Efadós i l'Ajuntament de Barcelona + obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 03 Aldi bereko finantzakideak
 • Eman € 600

  Productor/a associat/da

  Fent aquesta aportació constaràs com a productor/a associat/da als títols de crèdit, un reconeixement simbòlic molt especial + llibre 'Destinació BCN', de Saida Palou + llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 03 Aldi bereko finantzakideak

156 Aldi bereko finantzakideak

0 Kolaboratzaileak

Erakutsi kofinantzatzaileak

Amaya Pou

Abonatua
Aportación
€ 10
Aportación
€ 18
Aportación
€ 100
Aportación
€ 18

Marta Ruiz

Zalea
Aportación
€ 35
Aportación
€ 50
Aportación
€ 600
Aportación
€ 100
Mensaje de apoyo:
Punins, ja saps que tens el meu amor incondicional fagis el que fagis. I espero que sàpigues que, de la mateixa manera, tens el meu recolzament professional fagis el que fagis també. Des del primer visionat d'un trailer molt inicial, això feia un tuf de qualitat que no s'aguantava. Que els diners no siguin un impediment per què el món pugui veure aquest docu. Punins, faràs sempre el que voldràs. I jo estaré sempre aplaudint desde la primera fila. Vamos equipoooooo!
Ezezaguna

Ezezaguna

Zalea
Aportación
€ 50

Guille

Zalea
Aportación
€ 10
Mensaje de apoyo:
ànims que això fa molt bona pinta!
Aportación
€ 100
Aportación
€ 18