'City for sale'

  • Ubicación Barcelona, España
finantzatua 04 / 07 / 2018
Aldi berean finantzatuta!
Jasota
€ 8.613
Gutxienekoa
€ 4.782
Hobeezina
€ 7.871
156 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 10

Agraïment

El teu nom apareixerà als crèdits del documental.

> 32 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 18

Visionament en lína

1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

> 34 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 35

Lot marxandatge

1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + 1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

> 22 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 50

DVD

DVD del documental + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 24 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 80

Invitació a la preestrena

Dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 09 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 100

Invitació amb llibre

Obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', del periodista i escriptor Pedro Bravo, editat per Debate + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 14 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 250

Llibre 'Destinació BCN. Història del turisme a la ciutat de Barcelona'

Regal d'aquest llibre de tapa dura i 280 pàgines, coordinat per l'antropòloga Saida Palou i editat per Efadós i l'Ajuntament de Barcelona + obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 03 Aldi bereko finantzakideak

Eman € 600

Productor/a associat/da

Fent aquesta aportació constaràs com a productor/a associat/da als títols de crèdit, un reconeixement simbòlic molt especial + llibre 'Destinació BCN', de Saida Palou + llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 03 Aldi bereko finantzakideak

156 Aldi bereko finantzakideak

0 Kolaboratzaileak

Erakutsi kofinantzatzaileak

Aportación
€ 10

ANGEL CAMPABADAL

Babeslea
Aportación
€ 100
Aportación
€ 18
Aportación
€ 5
Aportación
€ 10
Ezezaguna

Ezezaguna

Babeslea
Aportación
€ 50
Aportación
€ 250
Ezezaguna

Ezezaguna

Zalea
Aportación
€ 10
Aportación
€ 15

Bel Rangel

Babeslea
Aportación
€ 80
Mensaje de apoyo:
Bausan Films es una Productora muy comprometida con nuestra sociedad que se esfuerza en dar voz y denunciar los males que azotan a los colectivos que no tienen voz . Es muy importante apoyar esta iniciativas porque nuestra calidad de vida y la justicia social esta comprometida y todos debemos poner nuestro granito de arena y ser parte de la solución. Mucho Animo Loris y gracias por vuestro trabajo.
Aportación
€ 10
Mensaje de apoyo:
Espero que el projecte pugui tirar endavant! El que està passant amb els veïns de Barcelona és una injustícia enorme.
Aportación
€ 18

Carioca

Zalea
Aportación
€ 10
Ezezaguna

Ezezaguna

Aportación
€ 18
Mensaje de apoyo:
Ànims!!!!

William Hunt

Zalea
Aportación
€ 50